Slik begrenser du hva venner kan se på Facebook

Facebook gir flere teknikker for å kontrollere hvem som kan se forskjellige ting du legger inn på nettsiden for sosiale nettverk. Å begrense hva venner kan se, er nyttig når du vil gjemme visse ting fra noen mennesker, for eksempel en relasjonsstatus eller feriebilder. Noen innhold du deler kan være upassende for yngre venner, bestemte familiemedlemmer eller kolleger. Hver gang du deler noe på Facebook-tidslinjen, er det et alternativ å begrense hvem som kan se den. Det finnes også flere alternativer på Facebook-personverninnstillingssiden for å kontrollere standardinnstillingen som ting du legger inn blir delt.

Tidslinje og merking av personvern

1.

Logg inn på Facebook-kontoen din og åpne konto-menyen ved å klikke på rullegardinmenyen øverst til høyre på Facebook-hjemmesiden din. Velg "Personverninnstillinger."

2.

Begrens hvilke grupper som kan se bilder og statusoppdateringer du legger inn på din tidslinje fra Facebook-apper uten et tilgjengelig målgruppen for valg av publikum ved å klikke på "Tilpasset" -alternativet i delen "Kontroller standard personvern". Dette åpner vinduet Tilpasset personvern.

3.

Klikk på rullegardinlisten i delen "Gjør dette synlig" og velg mellom "Alle", "Venner av venner", "Venner" eller "Tilpasset". Med alternativet "Tilpasset" kan du velge en bestemt liste over personer. Hvis du vil, kan du oppgi bestemte personer du vil gjemme innleggene i, i delen "Skjul dette fra". Klikk på "Lagre endringer".

4.

Begrens hvilke grupper som kan vise ting som venner legger inn eller merker på Tidslinjen ved å klikke på "Rediger innstillinger" ved siden av "Tidslinje og merking" på siden Personverninnstillinger. Dette åpner vinduet Tidslinje og merking.

5.

Klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Hvem kan se hva andre legger inn på tidslinjen din?" og velg en delingsinnstilling.

6.

Klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Hvem kan se innlegg du har blitt merket inn på tidslinjen din?" og velg en delingsinnstilling.

7.

Klikk på "Ferdig" for å lagre endringene dine.

Profil Personvern

1.

Klikk på "Om" -linken på Facebook-tidslinjen din.

2.

Klikk på "Rediger" -knappen for en av kategoriene, for eksempel "Forhold og familie".

3.

Klikk på rullegardinpilen ved siden av en oppføring for å begrense hvem som kan se informasjonen. Alternativer inkluderer "Offentlig, " Venner, "" Bare meg "og" Tilpasset ".

4.

Klikk på "Lagre" knappen for å beholde endringene dine.

Publisering av personvern

1.

Begrens hvem som kan se hva du legger inn på Tidslinjen ved å klikke på publikumvelgerverktøyet ved siden av elementet du legger inn. Publikumvelgeren vises som en rullegardinboks med et ikon og en tekst som viser gjeldende delingsinnstilling.

2.

Velg "Offentlig", "Venner", "Bare meg", "Egendefinert" eller en av lister fra rullegardinlisten for å endre hvem som kan se innlegget ditt.

3.

Klikk på "Post" -knappen.

Tips

  • Opprett en gruppe i Facebook og velg det som et alternativ i personverninnstillingene for å begrense tilgangen til en liten gruppe mennesker. For eksempel, hvis noen av dine ansatte eller klienter er på din personlige venneliste, vil du kanskje sette dem på en liste og begrense deres evne til å se personlige familiebilder.
  • Innlegg du gjør på en persons persons tidslinje styres av hans personverninnstillinger, ikke din.

Anbefalt

Branding Strategies for å forbedre bilde eller salg
2019
Markedsføringsstrategier for å forbedre sikkerheten på arbeidsplassen
2019
Bi-Weekly Vs. Bi-Månedlig Paychecks
2019